Vi tilbyder hjemmebesøg, ring og hør nærmere om dine muligheder

Ring og book en tid 

98 11 32 00

Høreværn

Hos Øreslægernes Hørecenter hjælper vi ikke kun med at udbedre et høretab, her hjælper vi også med at forebygge et. Der er nemlig rigtig mange ting, man selv kan gøre for at undgå eventuelle høretab, den hurtigste og letteste metode er høreværn.

Høreværn kender vi alle sammen, lige fra de store kopper man tager på ørene eller de små gule skumpropper man sætter ind i øregangen. Dog kan det alligevel være lidt besværligt, da det ikke altid er alt lyd man vil lukke ude og derfor er der en lang række forskellige høreværn med specifikke anvendelsesmuligheder. Her under er der en kort beskrivelse af de forskellige høreværn vi udbyder.

Fælles for dem alle er at det er en god idé at kontakte en af vore konsulenter som vil hjælpe dig med udvælge det rigtige høreværn til dit behov. Når det rigtige høreværn er valgt, skal der tages aftryk af ørengangen, dette sker på en af vores 5 klinikker.​

Musikerhøreværn:

Nok det mest almindelige høreværn. Dette er et passivt værn, det vil sige ingen batteri, blot et enkelt filter, som dæmper lyden til et mere behageligt niveau. Dette værn bruges af mange musikere, skolelærer og koncertgængere da det ikke ændre eller forvrænger lyden, men blot dæmper den. Musikerhøreværn fås med 3 forskellige filtre (9, 15 og 25 dB) så man selv kan bestemme hvor kraftigt eller hvor lidt man vil have lyden dæmpet. Her er det en god idé at tage en snak med en fra klinikken, så du får den rigtige dæmpning til dit behov.

Sovepropper:

Et værn der bliver mere og mere almindeligt i de danske hjem. Vi er bevist om hvor vigtigt en god nats søvn er for vores velbefindende. Det er der meget udefrakommende støj der kan gøre svært. Her kan soveproppen afhjælpe dig, proppen bliver støbt af en utrolig blød silicone, som gør at den sidder tæt til øregangen, uden at være ubehagelig, uanset hvordan du ligger på hovedpuden.

Motorcykel værn:

Nyt høreværn på markedet. Værnet lukker vind og dæk støj ude, så man stadig kan høre motoren, gearingen og sin intercom når man sidder på motorcyklen og man kan derfor koncentrer sig om kørslen. Dette værn kan også benyttes til veteran biler og muskelbiler hvor dette ofte er et problem.

Svømmepropper:

Svømmeproppen hindre vand i at trænge ind i øret når man svømmer, samt at fjerne den støj der vil være i en svømmehal. Proppen er støbt i et materiale der kan tåle brug i klorvand og saltvand. Proppen kan også bruges til general dæmpning af støj.

Industri høreværn:

Hvis du står op af en støjkilde hver dag, men stadig har behov for at kunne kommunikere med dine omgivelser, vil et industriværn kunne hjælpe dig. Her er det en nødvendighed at tage kontakt til en af specialister i en af vores klinikker. ​

Jagt:

Inden for jagt værn er der 2 slags, et passivt og et aktivt. Fælles for dem begge er at de lukker støj ude når det når over 80dB. Det vil sige at værnet kun lukker i selve skudøjeblikket. Det vil sige at et splitsekund efter skudafgivelse vil du kunne føre en samtale eller høre naturens reaktion på skuddet eller hvis man er heldig høre vildtet forende.

Den passive:

En prop af medicinsk silicone, proppen er støbt efter det aftryk vi har taget af dit øre. I proppen sidder der et filter der ikke lukker støj ind over 80 dB. Nemt og hurtigt som ikke kræver meget vedligeholdelse. Dette værn anbefales til unge jægere og skytter der endnu har hørelsen i intakt.

Den aktive:​

Er et batteri drevet værn, som har de samme gode egenskaber som det passive, men her har du mulighed for at fremhæve lyde. Dette er en fremragende effekt hvis man i forvejen har lidt problemer med at høre, eller man gerne vil høre de helt lave lyden omkring sig. Det kan være en stor fordel f.eks. På en drivjagt, her udmærker propperne sig også ved at du har en korrekt retningsbestemmelse, idet mikrofonen sidder ind i øret og ikke udenpå, som ved de velkendte høreværns kopper men sætter ud over ørene.

Hvis du går og bekymre dig om støjen omkring dig har en betydning for din fremtidige hørelse, vil vi anbefale dig at kontakte en af vores klinikker og booke et u forpligtet møde med en konsulent indenfor området.​​

Telefon tid​

Vi har daglig telefontid

Man - torsdag​:

8:10 - 15.30​

Fredag

8:10 - 14.00

Sidste nye høreapparater​

Oticon:

Ria2

Nera2

Alta2

OPN

Her bor vi

HØRECENTER I AALBORG
Vesterbro 63

"VED GÅSEPIGEN"

9000 Aalborg
Tlf.: 98 11 32 00
CVR: 27632416
ronni@hoereapparatet.dk

HØRECENTER I HJØRRING

Kraghsvej 1
9800 Hjørring
Tlf.: 98 11 32 00

CVR: 27632416
ronni@hoereapparatet.dk

HØRECENTER I FREDERIKSHAVN

Asylgade 13
9900 Frederikshavn
Tlf.: 98 11 32 00

CVR: 27632416
ronni@hoereapparatet.dk

HØRECENTER I BRØNDERSLEV

Vestergade 17-19
9700 Brønderslev
Tlf.: 98 11 32 00

CVR: 27632416
ronni@hoereapparatet.dk

HØRECENTER I HOBRO

Jernbanegade 1 E
9500 Hobro
Tlf.: 98 11 32 00

CVR: 27632416
ronni@hoereapparatet.dk

HØRECENTER I AARS
Bymidten 5

9600 Aars
Tlf.: 98 11 32 00
CVR: 27632416
ronni@hoereapparatet.dk

Besøg os også på Facebook!​

​Firmainformation

​Ørelægernes Hørecenter

CVR: 27632416

Adresseinformation

Vesterbro 63 "VED GÅSEPIGEN"

9000 Aalborg

Kontaktinformation

Telefon: 98 11 32 00

E-mail:  info@hoereapparatet.dk